Din JudetStirile Zilei

Reţea de gaze, prin „Anghel Saligny”, într-o comună din Gorj

Comuna Scoarța a fost inclusă în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” cu obiectivul de investiții: „Înfiinţare sistem inteligent de distribuţie de gaze naturale în comuna Scoarţa, judeţul Gorj”, anunţă primarul Ion Stamatoiu.

„Așa cum am promis cetățenilor comunei Scoarţa, în activitatea mea ca primar îmi voi dedica tot timpul pentru dezvoltarea comunei și asigurarea utilităților necesare pentru a spori condițiile de viață ale locuitorilor. Țin să mulțumesc tuturor factorilor implicați, în special domnului deputat Mihai Weber, secretarilor de stat din cadrul Ministrului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației și, nu în ultimul rând, cetățenilor comunei Scoarța care au avut încredere și m-au susținut. Vreau să menționez că această finanțare obținută pentru a introduce gaze în comuna Scoarța este o realizare fără precedent” a transmis Stamatoiu.

Valoarea finanţării asigurate de guvern se ridică la 6,3 milioane de lei.

Comments (1)

  1. Gargara specifica lui Stamatoiu, mai vrea un mandat? Realizarile lui sint doar iluminatul bisericilor in rest Dnzeu cu mila. Dute nene si lasă-ne….

Comment here