Ultima Ora

07:09 Circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, rămâne închisă

CNAIR a anunţat că circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, rămâne închisă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

”Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei şi zăpadă), pentru siguranţa participanţilor la trafic, CNAIR şi Poliţia Rutieră au decis ca circulaţia autovechiculelor să se menţină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)”, a transmis, marţi, CNAIR.

Sursa citată a precizat că, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, autorităţile responsabile vor reevalua în data de 20.10.2021 situaţia la faţa locului, pentru a vedea dacă este posibilă redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe acest tronson de drum montan.

”Precizăm că măsura închiderii temporare a circulaţiei rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, a mai transmis CNAIR

Comment here