Ultima Ora

07:28 Drulă nu exclude o construcţie politică alături de Orban, în 2024

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că este posibilă colaborarea cu Ludovic Orban, în perspectiva anului electoral 2024, precum şi cu „alte partide democratice şi cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD”. În schimb, el exclude o colaborare cu un partid extremist precum AUR şi cu REPER, condus de Dacian Cioloş.

„În ceea ce îl priveşte pe domnul Orban, avem o colaborare parlamentară foarte bună, depunem împreună moţiuni simple împreună, atacuri la CCR. În afara zonei parlamentare, colaborăm bine la nivel local, lucruri punctuale şi cu PMP. Atâta timp cât vorbim despre partide democratice, din zona care respectă valorile democratice, ne dorim o colaborare şi să oferim o alternativă României în 2024. Spun că doresc să colaborăm cu toţi cei care vor să pună umărul la dărămârea PNL-PSD. E posibilă o construcţie şi alternativă de dreapta”, a afirmat Cătălin Drulă, duminică, la Prima News.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, liderul USR a spus că nu a luat încă o hotărâre, dar o va lua „la momentul potrivit”.

„Nu am luat o decizie. Am alţi colegi şi colege care pot să conducă statul român cu agendă de modernizare, europeană. Voi lua decizia la momentul potrivit. Posibil pe finalul acestui an” a declarat Drulă.

Comment here