Ultima Ora

07:37 Fost lider sindical din CE Oltenia: „Bine le fac că le iau anii!”

Florin Cimpoieru, fost lider sindical la Termocentrala Craiova II, unul dintre protestatarii pentru Legea nr.197/2021, care a redus vârsta de pensionare cu 13 ani şi, ulterior, beneficiar al actului normativ, îi critică pe angajaţii Complexului Energetic Oltenia care acceptă ca guvernul să le crească vârsta de pensionare, prin noua lege a pensiilor.

Cimpoieru a reacţionat, pe Facebook, la un mesaj al deputatului USR Radu Miruţă, cum că „guvernul PSD-PNL le fură şi anii celor din minerit şi energie, nu doar banii”.

„Furt este când ai ceva pe care îl meriti și ți se ia. Sau ai luptat pentru acel ceva. Pe marea majoritate din CEO i-a durut în fund… au stat pe coadă cu capul între urechi sperând ca dumneavoastră și noi, 15-20 de colegi, să le rezolvăm problemele și ei să zacă în nesimțire și lașitate! În afară de Energia Rovinari (5-8 inși), nu mai există mişcare sindicală în CEO. La Dolj, mai e doar Nicuşor Văduva. Singur de acum. Craiova ll nu mai există sindical, odată cu plecarea celor doar doi care țineau în viața Sindicatul Termo Energia. Bine le fac că le iau anii! În loc să facă acțiuni preventive, să țipe, să vă ajute cumva, zac în nesimțire. Nu poți ajuta pe cineva care nu vrea să fie ajutat” spune Cimpoieru.

Comment here