Ultima Ora

07:26 Ciolacu îl face mitocan pe Rareş Bogdan

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri seară, că nu se rupe coaliția de guvernare, așa cum prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lăsat să se înțeleagă.

„Nu se rupe nicio coaliție. Nu cade niciun guvern. Dacă se rupe, înseamnă că acest proiect politic pe care l-am acceptat și eu și l-au acceptat și colegii mei într-un moment dificil al României, printr-o discuție bărbătească între mine și Ciucă, dacă cineva iese, eu îmi depun mandatul la Cotroceni (…) categoric demisionez”, a spus Marcel Ciolacu în emisiune la Antena3.

Liderul PSD a lansat un atac dur la adresa prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, acuzându-l de mitocănie pentru că lansează minciuni și declarații neadevărate la televizor, pentru a acoperi scandalul ceasului de 30.000 de euro. Bogdan a fost ironizat în weekend, în presă, după ce au apărut imagini cu el într-o piață din Sălaj, purtând un ceas evaluat la 30.000 de euro.

Marți, Rareș Bogdan a spus că nu există suport financiar pentru majorarea pensiilor, acuzând PSD-ul că nu e un partener loial. Mai mult, eurodeputatul PNL a declarat că pur si simplu nu mai suportă PSD și că, dacă ar fi după el, „mâine ar ieși de la guvernare”.

Marcel Ciolacu a afirmat că Bogdan n-a scos niciun cuvânt pe parcursul întâlnirii din coaliție, când s-au dezbătut toate problemele guvernamentale, inclusiv legea pensiilor şi l-a făcut mitocan.

„Noi am stat în ședința de coaliție, luni, timp de 5 ore și am luat mai multe probleme guvernamentale în discuție. Atâta timp cât cinci ore n-ai comentat nimic, dimpotrivă ți-ai luat informații cum e normal să faci, apoi, câteva ore mai târziu, ieși în spațiul public încercând sa scapi de gest nefericit… Că ai mers la piața cu un ceas de 30.000 de euro… În loc sa iasă și să explice: am primit ceasul cadou, mă întreține soția, mi-a dat ceasul socrul meu la nuntă, el iese să dinamiteze coaliția? Dacă crezi că astfel poți acoperi știrea despre tine înseamnă nu că ești prost, că Rareș Bogdan nu e prost, dar înseamnă că ești iresponsabil, nu, ești chiar un mitocan pentru că stai cu mine la masă și apoi ieși la televizor și spui că tu i-ai atras atenția lui Iohannis că PSD fură”, s-a revoltat Ciolacu.

Comment here