Ultima Ora

07:26 Bolojan nu vrea să candideze în afara Bihorului

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a declarat că nu se pune problema să candideze la alte funcţii, în afara judeţului Bihor.

“Cred că este o aşteptare în societate pentru oameni competenţi, oameni care pot să facă ceva, pentru oameni care pot să facă mai mult. Ei, sigur, pot să vină din lumea politică sau din afara lumii politice. Riscul pentru cei din afara lumii politice, şi vedem câteva exemple, nu mă apuc să fac acum nominalizări, este că vin cu entuziasm mare, dar, necunoscând mecanismele, neavând experienţă, se dovedeşte că de pe conturile de Facebook lucrurile se pot face mai uşor decât în realitate. Deci, nu întotdeauna cineva din afara sistemului poate performa. În ceea ce mă priveşte pe mine, nu se pune problema unor candidaturi în afara judeţului Bihor”, a afirmat Bolojan la Prima News.

Întrebat dacă, în cazul în care îi va cere PNL şi se va crea o aşteptare în rândul opiniei publice, ar accepta să meargă pe o funcţie de demnitate naţională, Ilie Bolojan a răspuns: “Nu se pune această problemă”.

Comment here