Ultima Ora

07:25 USR şi PLUS fuzionează astăzi

USR şi PLUS fuzionează, sâmbătă, cele trei congrese, dintre care unul comun, urmând să se desfăşoare online.

„Liderii USR şi PLUS se reunesc, sâmbătă, în cadrul unui congres comun extraordinar pentru a aproba protocolul de fuziune între cele două partide. În prima parte a zilei de sâmbătă, fiecare partid are o şedinţă separată pentru adoptarea protocolului de fuziune, iar de la ora 15.00 începe congresul comun în care va avea loc votul final pentru aprobarea Protocolului de fuziune între USR şi PLUS”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, congresul USR începe la ora 10.00 şi se va transmite live pe Facebook discursul de deschidere a lui Dan Barna, iar convenţia PLUS începe tot la ora 10.00 şi se va transmite pe pagina de Facebook PLUS.

„Ulterior, are loc congresul comun USR PLUS, între orele 15.00 – 18.00, care va fi transmis integral pe pagina de Facebook a Alianţei USR PLUS. Vor susţine discursuri Dan Barna, preşedinte USR; Dacian Cioloş, preşedinte PLUS, precum şi mai mulţi candidaţi USR PLUS la alegerile locale. Toate cele 3 evenimente au loc online”, se mai arată în comunicat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here