Ultima Ora

07:25 Creţan: Complexul Energetic Oltenia, căpușat tocmai de firmele unor șefi din politică

Liderul sindical Constantin Creţan a declarat, luni, la B1TV că există riscul repetării unor tragedii la Complexul Energetic Oltenia, atâta timp cât condiţiile de muncă ale salariaţilor sunt aceleaşi, dar şi că firmele unor politicieni sunt cele care căpuşează compania.

„Am atras atenția ce se întâmplă în Complexul Energetic Oltenia la mai multe instituții ale statului. Nimeni nu își face datoria atâta timp cât clanurile mafiote sunt protejate, de către politic. Complexul Energetic Oltenia este căpușat tocmai de firmele unor șefi din politică cu funcții de senatori, deputați, inclusiv domnul ministru, Virgil Popescu, care din punctul meu de vedere, uitați-vă pe declarația de avere, este acționar la OMV Petrom, este într-o funcție incompatibilă. Ne ducem mai în jos către domnul Burlan, șeful de la CE Oltenia, care este principalul vinovat.

Pentru tot ce s-a întâmplat în minerit cu pierderea de vieți omenești și se vor mai întâmpla pentru că condițiile de muncă sunt aceleași, trebuie verificat la sânge pentru că grupurile de interese au căpușat permanent CE Oltenia și afacerile sunt foarte dubioase cu concursul directoratului, acele firme care asigură transportul și nu în ultimul rând trebuie să acuz inclusiv partea sindicală implicată, unii lideri care sunt plătiți lunar inspectori sociali să verifice condițiile de muncă.

Ei niciodată nu au fost în producție, se ocupă de altceva de condițiile sociale din producție. Nu au făcut un raport, de când sunt plătiți pentru a-și asigura pacea socială cum spun ei. În umbră, în licitațiile de transport și toate licitațiile dubioase se află și lideri de sindicat și firme ale unor lideri de sindicat pe mână cu conducerea CE Oltenia” a declarat Creţan.

Comment here