Ultima Ora

07:25 Bucureştenii, îngroziţi: “Ne îmbolnăvim de tifos!”

Cel mai bogat sector al Bucureştiului este în continuare îngropat în gunoaie, după ce Clotilde Armand a refuzat şi în al 12-lea ceas să plătească datoria Primăriei către Romprest. La gâtul ei au sărit chiar partenerii de coaliţie de la PNL Sector 1, arată Antena3.

Au trecut două săptămâni de când gunoaiele zac pe străzile celui mai bogat sector. Deşi s-a lăudat că a găsit soluţia, nici până în acest moment Clotilde Armand nu a plătit niciun leu din datoriile primăriei. Pe o parte, are de achitat peste 120 de milioane către compania de salubritate publică, dar nu are de gând să facă asta. Pe de altă parte, sortatorii îşi aşteaptă şi ei cei aproximativ 4 milioane de lei. Săptămâna trecută, cei trei sortatori şi-au redeschis porţile timp de trei zile şi au ameninţat-o pe Clotilde că dacă nu plăteşte datoria, străzile se vor umple din nou de gunoaie, ceea ce s-a şi întâmplat.

Dacă marile bulevarde sunt mai curate, străzile secundare şi zonele rezidenţiale sunt în continuare adevărate focare de infecţie pentru că acolo gunoaiele nu au mai fost ridicate de aproximativ trei săptămâni.

Oamenii privesc dezamăgiți disputele care le-au adus calvarul și cer să se ia de urgenţă măsuri.

“Uitaţi-vă ce nenorocire, ce dezastru! Ne îmbolnăvim de tifos, de balauri, de şerpi. Niciodată în viaţa mea, nu am văzut aşa o mizerie. Să se retragă din funcţie şi să lase oameni capabili să-şi facă activitatea de conducere”, a spus o locuitoare din Sectorul 1.

Comment here