Ultima Ora

07:04 Miruţă, contre cu un deputat PSD pe Legea nr.197

Deputatul USR Radu Miruţă s-a contrat cu un deputat PSD, Cosmin Constantinescu, la Realitatea TV, pe tema Legii nr.197/2021, aplicată parţial de Casa de Pensii, în sensul că se reduce cu 13 ani vârsta de pensionare în minerit şi energie dar nu se recunoaşte stagiul complet de cotizare de 25 de ani.

Parlamentarul social-democrat a confundat legile, afirmând că ar fi vorba despre Legea nr.127/2019, privind sistemul public de pensii.

„Domnul deputat să înveţe mai bine legile, era vorba de legea 127 nu 197” a declarat social-democratul. „Stimate domn, e 197, nu puteţi spune prostii!” a reacţionat Miruţă. „Prostii spuneţi dumneavoastră vizavi de respectarea unei decizii a Înaltei Curţi. Să spuneţi că pensionarii au fost minţiţi, e clar că vorbiţi pe lângă subiect!” a continuat parlamentarul PSD.

„Tupeu de PSD pe legea 197. Aroganță. Nicio legătură cu lumea reală. Din păcate, asta este ceea ce constat tot mai des la reprezentanții PSD. Păi, cum să ne așteptăm la dreptate de la partidul care guvernează atât timp cât reprezentanții săi NU au habar de ce se întâmplă în jurul lor, dar se dau atoateștiutori și jignesc arogant?! De ce nu se aplică Legea 197? Iată: și pentru că PSD-iștii nici măcar nu știu de ea. Când mai auziți PSD-ist spunând ceva, orice, mai verificați în cel puțin două locuri, s-ar putea să fiți surprinși cu cât tupeu și lejeritate mint, de parcă adevărul e doar al celui care are mai mult tupeu și țipă mai tare. PS: adevărul și dreptatea, mai devreme sau mai târziu, reușesc să iasă la suprafață. Întotdeauna!” a notat, ulterior, pe Facebook, Radu Miruţă.

Comment here