Ultima Ora

07:23 Restaurantele, cinematografele şi teatrele, închise de 5 luni

Dr. Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că teatrele, restaurantele şi cinematografele se numără printre factorii de risc ai infectării cu noul coronavirus, aşa cum arată Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Secretarul de stat în Ministerul de Interne a precizat că nu poate fi vorba despre măsuri de relaxare, suplimentare în momentul în care există o creştere a numărului de infecţii cu COVID-19.

Raed Afarat a explicat care este motivul pentru care restaurantele, teatrele şi cinematografele sunt închise, la cinci luni de la izbucnirea epidemiei.

„În momentul în care vezi ca ai creşteri nu vii şi faci relaxări suplimentare. În schema pe care am mai arătat-o o dată, de la OMS, apăreau unde sunt riscurile. Teatrele şi cinematografele sunt la cel mai mare nivel de transmitere. Restaurantele la al patrulea, conform OMS. (…) Acum aproximativ patru saptămâni, am pornit cu 100-120 de pacienţi la terapie intensivă şi acum avem deja 500”, a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat în MAI a mai afirmat că Franţa, Italia, Spania au avut o mare presiune pe sistemul lor de sănătate, însă, acum, stau mai bine decât noi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here