Ultima Ora

07:23 Păcănele în timpul orelor. Anchetă la un liceu din Târgu-Jiu

Este anchetă la un liceu din Târgu Jiu după ce mai mulți elevi au fost filmați în timp ce jucau păcănele online, în timpul orelor de curs. În clasă era și profesoara, care nu s-a arătat deloc deranjată de activitatea elevilor.

În imaginile apărute în mediul online se vede cum pe monitoarele a trei calculatoare dintr-o sală de clasă rulează jocuri de noroc. În faţa a două dintre ecrane sunt doi elevi care par să joace la păcănele. Profesoara, care ar trebuit să-i supravegeze, este captivată în tot acest timp de o conversație online.

Totul s-ar fi petrecut în laboratorul de informatică al Liceului Auto „Traian Vuia” din Târgu Jiu. Conducerea unității spune că filmarea ar fi fost făcută în toamna anului trecut.

„Din discuția pe care am avut-o până în prezent cu doamna profesoară care apare acolo pe filmare, înregistrarea nu este din timpul orei de curs” a declarat Liviu Udrescu, directorul liceului.

„Atât conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj, cât și conducerea Liceului Auto „Traian Vuia” vor derula anchete care să stabilească cu exactitate în ce context a avut loc acel incident” a declarat Ionuţ Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

40% dintre copiii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani spun că au prieteni care practică jocuri de noroc, în timp ce 14% dintre adolescenți și recunosc că joacă la păcănele ori pariuri, arată un studiu al Organizației Salvați Copiii.

Comments (1)

  1. […] „Din discuția pe care am avut-o până în prezent cu doamna profesoară care apare acolo pe filmare, înregistrarea nu este din timpul orei de curs” a declarat Liviu Udrescu, directorul liceului pentru Radio Infinit. […]

Comment here