Ultima Ora

07:23 „Fără penali în funcţii publice”. USR vrea referendum odată cu parlamentarele

USR propune organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei, „Fără penali în funcţii publice”, odată cu alegerile parlamentare, programate în data de 6 decembrie 2020.

„Astăzi se împlinesc fix doi ani de zile de când inițiativa Fără Penali a ajuns în Parlament. Și tot astăzi se împlinesc fix doi ani de când inițiativa Fără Penali este blocată de PSD în Parlament. PSD-ul, care se dezice de Dragnea și nu mai susține candidați penali, își bate joc de un milion de oameni care au semnat pentru Fără Penali”, se arată într-un comunicat al USR.

Iniţial, USR propusese organizarea referendumului „Fără penali” odată cu alegerile locale, care se vor desfăşura duminică.

„Duminica viitoare am fi putut să mergem la urne să votăm pentru noi aleși locali, dar și pentru modificarea Constituției, astfel încât penalii să nu mai ocupe funcții publice, astfel încât să nu mai existe un alt Liviu Dragnea în istoria României, dar PSD s-a opus”, se precizează în comunicatul USR.

USR propune acum votarea iniţiativei pe 6 noiembrie în Senat şi organizarea acestui referendum odată cu alegerile naţionale din 6 decembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here