Ultima Ora

07:22 Viceprimar: Ce-ai făcut, mă Bobiţă, mă?

Viceprimarul Târgu-Jiului, Bogdan Bejinaru, a reacţionat după ce prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a prezentat, marţi seara, un nou depozit clandestin de deşeuri, descoperit în municipiu, în zona padocului de câini fără stăpân.

Bejinaru afirmă că padocul, care aparţine soacrei fostului şef al societăţii Transloc, Mihai Paraschiv, ar fi neautorizat.

„Ce-ai făcut, mă, Bobiţă, mă? Prefectul PNL Iulian Popescu a vrut să dea o ”copită” adversarilor politici și a nimerit, dintr-o eroare de calcul al traiectoriei, direct în mufa colegului de partid, Mihăiță Paraschiv, lătrător pentru susținerea oricărei inițiative inepte a așa zișilor liberali. Iulică cel viteaz a convocat, azi, instituțiile abilitate în probleme de mediu, și-a luat regizorii și scenariștii să-l filmeze și să facă un reportaj mișto (că i-a dat șefu’ normă) și a purces la un padoc neautorizat, de la marginea municipiului Târgu Jiu, să arate cum încalcă ăia legea. Nu a știut că padocul neautorizat este al familiei lătrătorului întru susținerea șefilor PNL, Mihăiță. Și așa l-a făcut Iulică de popa-prostu’ pe Mihăiță, care acum nu știe cum să împace și capra și soacra proprietară de padoc neautorizat” a notat Bejinaru pe pagina de socializare.

Comment here