Ultima Ora

07:22 Țiriac NU mai este cel mai bogat om de sport din lume

Fostul mare tenismen român a fost depășit în clasamentul celor mai bogați sportivi din lume. Acum, conform Celebrity Net Worth, pe primul loc se află celebrul Michael Jordan.

„Începând cu aprilie 2020, averea lui Michael Jordan este estimată la 2.2 miliarde de dolari. Salariul său în NBA era de 30 de milioane de dolari pe an, dar contractele de publicitate îi aduceau cei mai mulți bani. Apoi, parteneriatul cu Nike îi aduce și acum prin Nike Air Jordan o sumă în jurul a 100 de milioane de dolari în fiecare an”, notează sursa respectivă.

„Din păcate pentru Ion, ultima parte a anului 2019 și prima a anului 2020 nu au fost atât de generoase pentru el. Iar criza economică recentă anunță un an dificil pentru imperiul său, unul construit în domeniul financiar, imobiliare, hoteluri, asigurări, auto sau călătorii”, arată publicația americană, completând: „Țiriac a profitat din plin de relațiile pe care și le-a făcut în Germania pentru a se îmbogăți după căderea regimului comunist”.

Averea lui Țiriac era deja de 100 de milioane de dolari, în 1991, urca la 500 de milioane de dolari în 2000, la 900 în 2005 și atingea miliardul în 2007. A fost cel mai bogat om din sport al ultimei decade.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here