Ultima Ora

07:22 Şi-a pus fetița de 9 ani să conducă mașina

Un bărbat din Dolj și-a pus fetița de 9 ani să conducă mașina și chiar a vrut să le arate prietenilor ”cel mai tare șofer”. Imaginile au fost postate pe Facebook chiar de tatăl fetei, care o îndeamnă să calce pedala de accelerație, apoi îi cere să se uite spre cameră și să salute Poliția Rutieră.  

Totul s-a întâmplat marți, când bărbatul a intrat live pe Facebook și a vrut să le arate prietenilor cum îşi învaţă fiica să conducă, deși aceasta are doar 9 ani. În timpul filmării se aude bărbatul care îi cere fetei să accelereze şi să se uite la cameră. Fetița face ce îi spune părintele și nici măcar nu se mai uită la drum.

„Salut, salut! Sunt cu noua șoferiță! Fă cu mâna la cameră, tati! Vezi că intri în șanț. Uită-te atent la drum! Calcă pedala, tată! Dă-i a doua!”. În tot acest timp, pe bancheta din spate a maşinii se află o altă fetiţă, care se amuză de întreaga scenă.

Tatăl o filmează în continuare pe fetiță în timp ce conduce și chiar îi cere să transmită un mesaj Poliției Rutiere: ”Fă cu mâna la cameră, tati, salută Poliția Rutieră”.

”Salut, Poliția Rutieră! Facem condus aici. Spune, tati – se uită Poliția Rutieră la noi – spune că vrei să dai de permis”, se aude bărbatul pe înregistrare.

Deși postarea a fost ștearsă de pe Facebook, imaginile au ajuns la polițiști, care, după verificări, au stabilit că bărbatul este din comuna Secu, iar filmarea a fost făcut pe drumul dintre comuna Secu și DJ 606 C. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de încredinţare a unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană despre care se cunoaște că nu deţine permis de conducere şi conducere fără permis.

Comment here