Ultima Ora

08:16 HG privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, publicată în Monitorul Oficial

Hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 17 iulie 2020, pentru o perioadă de 30 zile, a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Actul normativ stabileşte şi măsurile care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Decizia privind prelungirea stării de alertă a fost adoptată, miercuri, în cadrul unei şedinţe extraordinare de guvern. Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că guvernul a adoptat prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19 şi decesele înregistrate la persoane infectate cu SARS-CoV-2.

„Am adoptat în şedinţa de guvern o hotărâre cu prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, iar această decizie este necesară pentru că avem o creştere a numărului de infectări şi o creştere a numărului de decese. Această prelungire a stării de alertă nu vine nici cu restricţii noi, dar, din nefericire, nici cu măsuri noi de relaxare aşa cum ne-am fi dorit pe domeniile care au rămas încă afectate”, a precizat Turcan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here