Ultima Ora

07:21 Trump: Mă simt minunat. Vaccinul va ajunge într-un timp record

Președintele SUA, Donald Trump, externat, luni, după o spitalizare de trei zile din cauza infecției cu coronavirus, a declarat, sâmbătă, în timpul unui eveniment public asemănător unui miting electoral de la Casa Albă, că se simte bine. În fața unei mulțimi care striga „încă patru ani”, Trump, care nu purta mască, a asigurat, de asemenea, că coronavirusul „va dispărea”, că „se află în curs de dispariție”, relatează AFP.

Trump a vorbit din balconul Casei Albe la un eveniment denumit ”un protest paşnic pentru lege şi ordine”, la care au fost prezente sute de simpatizanţi de-ai săi. Președintele a spus că nu mai ia medicamente împotriva Covid și că se simte ”minunat”.

”Vreau să ştiţi că naţiunea noastră va învinge acest teribil virus chinezesc (…) Producem terapii şi medicamente puternice, vindecăm bolnavii, ne vom reveni şi vaccinul va veni foarte, foarte repede, într-un timp record”, a promis el.

”Ştiinţa şi medicina vor eradica virusul chinezesc odată pentru totdeauna, vom scăpa de el în lumea întreagă. Vedeţi mari focare în Europa, în Canada (…), dar va dispărea, este pe cale să dispară şi vaccinurile vor ajuta” a afirmat Trump.

antabuse

Comment here