Ultima Ora

07:21 Eveniment cultural, mutat pe stadion ca urmare a numărului mare de solicitări

Evenimentul cultural, la care participă preotul Constantin Necula şi medicul Vlad Ciurea, organizat de Primăria Târgu-Jiu şi Consiliul Judeţean Gorj, a fost mutat din sala sporturilor pe stadionul municipal, ca urmare a numărului mare de solicitări. Pot fi ridicate, în continuare, invitaţii.

„Am stabilit, împreună cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, să mutăm la Stadionul Municipal evenimentul cultural – artistic „Regăsirea ființei prin știință și credință”, de sâmbătă, 6 aprilie, la care participă Prof. Univ. Dr. preot Constantin Necula, Academician Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea și prezentatorul TV Florentina Fântânaru. Am luat această măsură ca urmare a numărului foarte mare de solicitări din partea cetățenilor” a anunţat primarul Marcel Romanescu.

De astăzi, începând cu ora 12:00, pot fi ridicate invitații de la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, intrarea situată vizavi de Casa Gănescu. Invitațiile distribuite deja rămân valabile și pot fi folosite pentru accesul în stadion. Intrarea se va face de pe esplanada din fața Primăriei Municipiului Târgu Jiu, de la ora 17:00, evenimentul începând la ora 18:00.