Ultima Ora

07:20 Manta, despre sondajul PNL: O intenție de vot dintr-un scenariu de film sau dintr-un vis

Deputatul Claudiu Manta, vicepreşedinte PSD Gorj, afirmă, pe pagina de socializare, că sondajul de opinie „evadat” din sertarele PNL este „o intenţie de vot dintr-un scenariu de film sau dintr-un vis al unui om neîmplinit politic”.

Conform unor informaţii furnizate presei locale, din sondajul realizat la comanda Partidului Naţional Liberal, PSD are 34,4%, PNL- 27,6%, AUR- 18%, USR -7,7% iar SOS România- 5,4% intenţie de vot în judeţul Gorj.

„Pe cine mai poate minți un sondaj? Am văzut într-o zonă a spațiului public, o informație livrată presei, pe surse, care nu este altceva, decât un fakenews marca PNL. Un așa-zis sondaj, „evadat” din sertarele șefilor liberali, prezintă o intenție de vot, dintr-un scenariu de film sau dintr-un vis, al unui neîmplinit om politic. Dau doar câteva argumente, care demonstrează proasta regie a celor care au vrut să se folosească de ideea de sondaj: nu este asumat de un institut de profil (șefii PNL Gorj au declarat presei că e realizat de partid, dar partidul nu este casă de sondare); deși „sursele” din PNL au livrat presei inclusiv grafice din așa-zisul studiu, au ascuns datele elementare, pe care mass-media este obligată să le prezinte, când mediatizează rezultatele unui sondaj: eșantionul, perioada în care a fost realizat. Domnule Iordache, cu sondajul ăsta vreți să mințiți electoratul sau puținii membri care v-au mai rămas în partid?” întreabă Manta.

Comment here