Ultima Ora

07:18 Tăriceanu cere RELUAREA activităţii

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, cere reluarea imediată şi „peste tot” a activităţii, declarând că nu înţelege de ce senatorii şi deputaţii trebuie să stea acasă, în loc să-şi reia activitatea normală.

„Nu înţeleg ce se întâmplă, de ce este oprită administraţia, ministere întregi. Am vorbit cu colegii de la Parlament, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, cu vicepreşedintele Senatului, să reluăm activitatea. Nu înţeleg de ce Parlamentul trebuie să stea acasă. Toţi funcţionarii, toţi parlamentarii, haideţi să venim la treabă, că nu asta este o problemă! Cu nişte minime măsuri de siguranţă putem să reluăm activitatea. Şi cred că ar fi şi un exemplu bun pentru întreaga ţară”, a afirmat Tăriceanu.

Potrivit lui Tăriceanu, activităţile trebuie reluate „peste tot”, iar pentru cei suspecţi de infectare trebuie păstrată izolarea la domiciliu.

„Nu ştiu cum o să ne revenim, dacă nu se reiau rapid activităţile. Activităţile trebuie reluate – întreprinderile mici şi mijlocii. Trag un semnal de alarmă legat de pericolul grav care ne paşte de a plonja într-o recesiune fără precedent din care nu ştim cum o să ne revenim dacă nu se reiau rapid activităţile. Starea de urgenţă nu presupune că blocăm totul şi stăm paralizaţi”, a adăugat Tăriceanu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here