Ultima Ora

07:17 Examenul de titularizare, SUSPENDAT

Concursul naţional de Titularizare 2020 a fost suspendat, potrivit unui Ordin de Ministru, semnat miercuri de ministrul Educaţiei, Monica Anisie, arată edupedu.ro.

Pe perioada stării de alertă prelungite, se suspendă toate activităţile programate în calendarul de mobilitate al cadrelor didactice. Vestea a venit cu doar câteva ore înainte de startul înscrierilor la examenul de titularizare, prin care cadrele didactice şi-ar fi putut ocupa posturile aferente anului şcolar viitor. Documentul nu a fost publicat, încă, în Monitorul Oficial.

Potrivit edupedu.ro, Ordinul nr 4549 din 17.06.2020 prevede:

”Pe durata stării de alertă instituită pe întreg teritoriul ţării se suspendă organizarea şi desfăşurarea activităţilor prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25 din anexa nr 19 la Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare în din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2020 2021, aprobată prin Ordinul ministrului Educaţiei şi Cercetării nr. 5259/2020, cu modificările şi completările ulterioare. Reluarea activităţilor, prevăzute la alineatul (1), se va realiza conform unui calendar aprobat prin Ordinul Ministrului Educaţiei şi Cercetării, după încetarea stării de alertă instituită pe întreg teritoriul ţării”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here