Ultima Ora

07:16 Invită elevii şi profesorii din Gorj să viziteze Parlamentul

Deputatul USR Radu Miruţă a lansat o invitație deschisă cadrelor didactice și elevilor din clasele I-XII, din judetul Gorj, pentru a vizita gratuit Parlamentul României, în grupuri organizate și în prezența unui ghid specializat.

„Faţă de o vizită clasică, vizitatorii vor avea acces gratuit în sălile de plen ale Senatului și Camerei Deputaților, sălile de ședințe ale comisiilor de specialitate precum și în sălile de conferințe, sau în sala de expoziții de artă ”Constantin Brâncuși” care funcționează în clădirea Parlamentului. Bonus: o lecţie de democraţie, adaptată vârstelor copiilor, în care vor dezbate şi vor vota, primind informaţii despre activitatea parlamentarilor şi despre procesul legislativ. România are nevoie de implicarea generației tinere în reformarea și modernizarea statului și a instituțiilor sale” spune Miruţă.

Programul de vizită și turul ghidat se stabilesc de comun acord, iar persoanele interesate beneficiază de tot sprijinul parlamentarului USR pentru organizarea vizitei. Programări se pot face la email: radu.miruta@cdep.ro sau telefon: 0723 999 755.

Comment here