Sportive

Focar de COVID-19 la FCSB. Becali: Nu sunt stăpân de sclavi

Gigi Becali este de părere că jucătorii n-ar trebui obligați să se vaccineze și în ciuda situației dificile de la FCSB, omul de afaceri nu vrea să asculte sfaturile specialiștilor din domeniul sănătății. Becali spune că fotbaliștii de la FCSB i-au cerut sfatul cu privire la vaccinul împotriva COVID-19.

Gigi Becali a declarat, joi seară, la Digi Sport, că Andrei Cordea s-a întors la FCSB de la echipa naţională infectat cu coronavirus. Becali a menţionat că nu vrea să facă propagandă antivaccinare, însă el nu se vaccinează.

“Eu nu sunt stăpân de sclavi, fiecare face ce vrea, eu nu pot să-i oblig! Jucătorii mi-au cerut părerea! Am spus eu la televizor că decât să mă vaccinez, mai bine primesc un glonţ în cap. Nu vreau să fac propagandă anti-vaccin. Oamenii fac ce vor, dar au înţeles că eu nu mă vaccinez. Nu există nicăieri, nu te poate obliga nimeni să-ţi bagi o substanţă în corp. Stau singur în casă, stau singur în pădure, bă, împuşcaţi-mă! Treaba lor, să facă ce vor (n.r în NBA). Cordea a venit pozitiv de la echipa naţională. I-am făcut test PCR şi a ieşit pozitiv. Dacă cei care au vaccin nu sunt testaţi şi joacă, iar cineva se îmbolnăveşte şi moare, cine răspunde? Cei nevaccinaţi sunt testaţi!”, a afirmat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Comment here