Ultima Ora

07:15 Lista ţărilor „verzi”, pentru care nu se aplică izolarea şi carantina la intrarea în România, MODIFICATĂ

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a modificat, luni, lista ţărilor verzi pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare sau carantină asupra persoanelor care sosesc în România.

Premierul Ludovic Orban a condus, luni, şedinţa CNSU în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei ţărilor membre UE şi ale Spaţiului Economic European şi a listei ţărilor terţe, pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a izolării sau carantinei la sosirea în România. Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcţie de rata cumulată de incidenţă a cazurilor noi de îmbolnăvire, din ultimele 14 zile, raportată la 100.000 de locuitori.

Este vorba de următoarele state membre UE şi ale Spaţiului Economic European:

  • Bulgaria, Monaco, Croaţia, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Cehia, Polonia, Austria, Islanda, Elveţia, Spania, Franţa, Belgia, Germania, Slovenia, Danemarca, Ţările de Jos, Italia, Norvegia, Slovacia, Irlanda, Liechtenstein, Grecia, Cipru, Finlanda, Malta, Lituania, Ungaria, Estonia, Letonia, Andorra, Insulele Feroe, Vatican.
  • Alte state din afara UE sunt: Canada, Maroc, Algeria, Australia, Rwanda, Uruguay, Japonia, Coreea de Sud, Georgia, Noua Zeelandă, Tunisia şi Thailanda.

Zborurile suspendate către şi dinspre statele aflate pe listele anexate Hotărârii nr. 34 se reiau începând cu data de 7 iulie 2020.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here