Ultima Ora

07:14 Numele luate în calcul de PSD pentru alegerile prezidențiale

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a dezvăluit, la Antena 3, ce nume sunt luat în calcul de social-democrați pentru o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale din partea partidului.

Sorin Grindeanu a afirmat că social-democrații au hotărât ca Marcel Ciolacu să preia rolul de premier la rotativa de anul viitor.

„Există o singură decizie și a fost luată în toamna anului trecut, în unanimitate, Marcel Ciolacu să fie premier, și așa va fi… Ce este sigur că în mai, anul viitor, va exista această rotație la nivel de premier. Asta e sigură, se va întâmpla în mai anul viitor”, a relatat Grindeanu.

În ce privește candidatura la alegerile prezidențiale, prim-vicepreședintele PSD a afirmat că nu este interesat. În schimb, acesta a dezvăluit mai multe nume care sunt luate în calcul.

„Exclus (dacă va candida la prezidențiale n.r.), la prezidențiale sunt alți colegi mai potriviți… președintele partidului, îl avem pe domnul Rafila, o avem pe doamna Firea… Nu știu dacă Geoană își va dori, poate să fie un candidat redutabil care să câștige alegerile”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Comment here