Ultima Ora

07:14 Judeţul Gorj, scos de Germania de pe lista „zonelor de risc“ din România

Autorităţile Republicii Federale Germania au actualizat lista „zonelor de risc” din România, cu intrare în vigoare la data de 2 septembrie, potrivit Ministerului Afacerilor Externe. Judeţele Gorj şi Neamţ au fost retrase de pe această listă.

„Ca urmare a acestei actualizări, judeţele Gorj şi Neamţ au fost retrase de pe lista ‘zonelor de risc’. Aşa cum Ministerul Afacerilor Externe a informat anterior, acestea se adaugă altor trei judeţe excluse din categoria de risc menţionată la 20 august 2020: Ialomiţa, Mehedinţi şi Timiş. La acest moment, ţinând cont de aceste ultime decizii ale autorităţilor germane, alături de municipiul Bucureşti, 13 judeţe din România se află în continuare pe lista ‘zonelor de risc’: Argeş; Bacău; Bihor; Brăila; Braşov; Buzău; Dâmboviţa; Galaţi; Ilfov; Prahova; Vaslui; Vâlcea; Vrancea“, informează MAE, potrivit Agerpres.

Persoanele care intră în Republica Federală Germania, venind din zonele de risc, sunt obligate să completeze un „formular de debarcare” Public Health Passenger Locator Form.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here