Ultima Ora

07:13 PSD depune, astăzi, moţiunea de cenzură în Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a declarat, duminică seara, la lansarea candidaţilor la Primăria Capitalei şi primăriile de sector, că, luni, va fi depusă moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Orban.

„Mâine (luni – n.r.) PSD va depune moţiunea de cenzură la Parlament şi în cursul săptămânii viitoare va avea loc şi citirea moţiunii, urmând să programăm votul”, a anunţat Ciolacu.

Președintele PSD estimează că 252 de parlamentari vor vota documentul.

”Prima formă a moțiunii de cenzură conținea foarte multe pagini, am ajuns la o formă de 22 de pagini. În această seară, echipa de la partid o s-o finalizeze și, mâine, așa cum am promis o să o depunem. Se va numi: “De la pandemie, la pandemită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”. În acest moment, moţiunea de cenzură este semnată de 202 parlamentari. Tot grupul PSD a semnat moțiunea. Avem discuții cu toate partidele reprezentate în parlament. Cred că, în acest moment și când se va citi moțiunea, nu cred că vor mai exista forțe politice responsibile care să nu voteze această moțiune” a spus Marcel Ciolacu, la Antena3.

”Am estimat că 252 de parlamentari vor vota moțiunea de cenzură. Cred că este un moment zero, în care nu mai există gri în parlament. Există alb și negru. Acest guvern trebuie să plece”, a adăugat liderul PSD.

Întrebat despre posibilitatea ca Sorin Grindeanu sau Vasile Dîncu să fie în cărți pentru funcția de premier, Ciolacu a răspuns că, deocamdată, nu este cazul.

“Amândoi colegii ar putea fi buni ca prim-miniștrii dar, în această etapă, nici unul dintre cei doi nu va fi propunerea de premier din partea Partidului Social-Democrat” a declarat Ciolacu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here