Ultima Ora

07:13 Ponta, după reţinerea lui Negulescu “Portocală”: Până azi a fost protejat!

Fostul premier Victor Ponta, pus sub învinuire în dosarul „Tony Blair” instrumentat de fostul procuror DNA Mircea Negulescu, reținut în miercuri seară de SIIJ, spune că anchetatorul a fost „protejat până azi” şi că PNL „se luptă” să desființeze Secția Specială „ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor lor politici!”

„Dl. Negulescu a fabricat probe false, a șantajat persoane cercetate în alte dosare și i-a obligat să depună mărturii false, a folosit ilegal statutul de martor cu identitate protejată pentru cei șantajați de el, a influențat direct decizii strict politice și persoane publice din județul Prahova, a avut un comportament și acțiuni de crimă organizată folosind statutul de procuror și puterile legale specifice funcției, a cheltuit milioane de lei din bani publici pentru războaiele lui de interlop și mai sunt și alții care au procedat la fel!”, a reacționat Victor Ponta, miercuri seară, după reținerea fostului procuror Mircea Negulescu.

„Portocală (ca și alții că el) sunt o rușine pentru majoritatea magistraților corecți care aplică legea și își fac datoria, dar nu au fost niciodată pedepsiți și înlăturați ca niște uscături dintr-o pădure!” a mai notat președintele Pro România, pe pagina de Facebook.

Fostul premier a adăugat: „În SUA sau în orice țară europeană democratică era de mult în penitenciar. În România până azi a fost protejat! Abuzurile grave ale celor care sunt plătiți să aplice legea și să facă dreptate nu au fost niciodată pedepsite în România, poate acum se schimbă situația. Și acum înțelegeți de ce se lupta PNL să desființeze Secția Specială – ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor lor politici!”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here