Ultima Ora

07:12 Salută sosirea chirurgului Daviţoiu în echipa PSD Gorj

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a salutat sosirea în PSD Gorj a unuia dintre cei mai apreciaţi chirurgi din ţară, Dragoş Daviţoiu, doctor în Ştiinţe Medicale.

„Salut venirea domnului Dragoș Davițoiu în echipa PSD Gorj! Este cea mai oportună alegere, un câștig mai ales pentru județul Gorj, pentru că vorbim despre un medic foarte cunoscut și apreciat la nivel național, un profesionist bine informat în ceea ce privește problemele din regiunea noastră. Domnul Dragoș Davițoiu este cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu și cred că asta spune totul. Târgujienii îl vor susține pentru că îl cunosc, îi recunosc realizările și știu că se pot baza pe un om integru, reprezentativ pentru județul nostru! Îl felicit pe domnul Davițoiu și îi urez succes!” a transmis Romanescu.

Dragos Davițoiu a fost directorul spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală, din anul 2017 până în anul 2020, iar, din 2015 până în 2017, a fost manager general la cel mai mare spital din țară, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Comment here