Ultima Ora

07:12 Interzis la vot fără mască

Raed Arafat a declarat că se aşteaptă ca, la alegerile locale de astăzi, unele persoane să încalce regula ce impune purtarea măștilor de protecție.

„La secțiile de vot, ce n-aș dori să văd, și sper să nu vedem acest lucru, oameni care vor veni și o să insiste să intre fără mască și e clar că forțele de ordine, care sunt acolo, nu le vor permite să intre fără mască. Sau mască purtată sub nas sau sub bărbie, sau să intre în secție cu mască, după care să o scoată acolo, ca să arate că el sau ea nu poartă mască. Cred că aici avem un risc și sunt convins că se vor lua măsuri, pentru că indicațiile sunt foarte clare: președinții secțiilor de votare și cei care păzesc secțiile de votare nu vor permite acest lucru”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Secretarul de stat a adăugat că în fiecare secție de vot vor exista măști, care vor fi distribuite celor care vin fără mască proprie.

„Deci, nu există scuza că, dacă am venit fără mască, înseamnă că nu mă lasă să votez. Ai mască acolo să iei, ca să votezi și poți vota fără nicio problemă” a afirmat Arafat.

„Cei care spun că le limităm drepturile trebuie să înțeleagă următorul lucru: așa cum intri la secția de vot și nu poți vota fără carte de identitate – asta e o condiționare, trebuie să ai cartea de identitate ca să votezi – așa trebuie să ai mască și să te dezinfectezi pe mâini ca să intri în secția de vot. Dreptul tău la vot este garantat, poți să votezi. Respecți regulile, asta este ideea. Respectând regulile, îi respecți și pe ceilalți” a mai spus Raed Arafat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here