Ultima Ora

07:12 Cer demisia lui Goţiu

Vestea că fostul senator Mihai Goțiu ar putea ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului i-a supărat pe unii dintre colegii săi de partid. 308 membri USR-PLUS au semnat o scrisoare publică prin care îi cer demisia din toate funcțiile deținute în partid și din partid. Scrisoarea deschisă, intitulată „Construcție, nu distrucție”, este adresată lui Mihai Goțiu și Biroului Național.

Goţiu este acuzat că „nu are cunoștințele necesare pentru asemenea funcție, dar că are pretenția de a ciuguli din munca membrilor pe care a călcat-o în picioare timp de 2 ani de zile”.

„Timp de 2 ani, domnul Goțiu a lovit în permanență (prin comunicarea sa internă și cea externă) în munca membrilor prin atacuri murdare, mincinoase și calomniatoare la adresa USR-PLUS, la membrii USR și PLUS, la fuziune, la guvernare, erodând mult încrederea electoratului în USR-PLUS. Noi, membrii simpli, am asistat cum munca noastră este distrusă de un om doar din dorința de a obține funcții personale. Dar este de ajuns, nu putem rămâne pasibili”, se arată în scrisoarea nemulţumiţilor din USR-PLUS.

„Așa au înțeles unii colegi să ducă o competiție internă, într-un moment în care mi-am depus candidatura pentru numirea pentru conducerea Gărzii Naționale de Mediu. Despre cât de mult ar fi ‘afectat’ activitatea mea USR stau dovadă, la orice căutare pe Google, sute și mii de link-uri despre implicarea mea în domeniul mediului și despre tot ce a însemnat un mandat în care am fost”, a spus fostul parlamentar USR la Digi24.

Comment here