Ultima Ora

07:11 Un primar din Gorj s-a pozat cu Pescobar

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Păiuşi, a postat, joi seara, o fotografie alături de cunoscutul patron al ”Tavernei racilor”, Paul Nicolau, supranumit „Pescobar”, care va deschide un restaurant la Craiova.

„După ședință de partid, am fugit la restaurant Voila, la fratele meu Cătălin Stroe, unde ne așteaptă Paul Nicolau, alias Pescobar, poate avem norocul și bălțile noastre de la intrarea în comună prind viață! Oamenii de succes rămân oameni de succes” a notat Păiuşi pe pagina de socializare.

Robert Păiuşi conduce comuna Stejari de 8 ani şi nu de puţine ori a şocat cu punctele sale de vedere. Recent, a stârnit controverse după ce s-a fotografiat într-un salon de înfrumuseţare cu masca pe faţă. Luna trecută, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că se simte precum personajele din filme: Superman, Batman, Omul Păianjen și Highlander.

„Cu ai mei cetățeni din Stejari în preajmă … sunt Omul Păianjen care vă împiedică să o luați razna. Cu ai mei cetățeni din Piscoiu sunt Batman care vă dă fiori! Cu ai mei cetățeni din Baloșani sunt Nemuritorul (Nr.: Highlander) care vă perturbă somnul! Cu ai mei stejăreni cumsecade de-a stânga și de-a dreapta sunt Supermanul care face dreptate pentru Stejari! Cu Dumnezeu în suflet mergem înainte! Păzea! De ce vă este frică nu scăpați“, era mesajul transmis de Păiuşi.

În plus, primarul se declară un mare admirator de-ai lui Nicolae Ceaușescu şi a scris mesaje omagiale de ziua de naștere a fostului dictator.