Ultima Ora

07:10 Partidul lui Orban susţine moţiunea simplă a USR împotriva lui Virgil Popescu

Deputaţii Forţa Dreptei iniţiază, alături de USR, moţiunea simplă împotriva Ministrului Energiei Virgil Popescu, fiind de părere că acesta trebuie schimbat urgent din funcţie.

„După toate măsurile chinuite referitoare la creşterea facturilor la energie şi gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, şi pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede. Până acum, pentru aceste măsuri neconcludente, modificate încontinuu de au dat peste cap firmele care urmau să le pună în practică, Guvernul a rămas cu promisiunile iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor. Nu îl demite N. Ciucă, aşa că vom iniţia noi, alături de USR, moţiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moţiuni iniţiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliţia PSD-PNL-UDMR. Nu va ţine la nesfârşit”, arată Forţa Dreptei într-un comunicat de presă.

Prin urmare, deputaţii Forţa Dreptei susţin, prin semnăturile lor, moţiunea simplă a USR.

„Situaţia românilor, inclusiv a companiilor, implicit a salariaţilor acestora, va fi dramatică în această iarnă. O spun toţi specialiştii, se vede cu ochiul liber de către toţi românii care se uită sideraţi la anunţurile festiviste ale Guvernului, care arată ca şi cum ar fi complet rupt de realitate! Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu!”, a conchis sursa citată.

Pe 23 august, liderul USR Cătălin Drulă a anunţat că partidul pe care îl conduce va depune moţiune simplă împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu, în prima zi a sesiunii parlamentare, respectiv joi, 1 septembrie.

Comment here