Ultima Ora

07:09 Alexandru Hortopan a trecut la AUR

Arhitectul Alexandru Hortopan s-a alăturat echipei AUR Gorj.

„Bine ai venit în echipa noastră, Hortopan Alexandru!” a transmis, luni, preşedintele AUR Gorj, Ionelia Priescu.

În luna mai, Hortopan îşi anunța, pe Facebook, demisia din USR Gorj. Posta o fotografie în care apărea alături de fostul prefect de Gorj, Corneliu Răducan Morega, afirmând că pleacă în urma unor neînțelegeri.

”Pentru tine am venit, pentru tine am plecat… Din păcate, nu pot să împărtășesc aceeași viziune cu USR Târgu Jiu pentru următorul an politic și am decis să mă retrag din această organizație politică, unde mă legau relații de prietenie, familie și altele asemenea care riscau să se altereze prea mult. Sper să aveți dreptate și să mă înșel eu, iar, după anul viitor, să vă atingeți obiectivele și odată cu asta, eventual, să vă regăsiți! Eu o să-mi continui proiectul început în stilul caracteristic, pentru că mi-am dat seama că nu pot să abandonez această luptă mută cu o administrație absentă, ori cu anomaliile care învăluiesc realitatea noastră cotidiană. Adio USR, rămâi cu bine!” a transmis Hortopan.

Arhitectul era vehiculat pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu, în 2024. În mai multe rânduri a criticat modul în care au fost executate lucrările de modernizare a Căii Eroilor din municipiu.

Comment here