Ultima Ora

07:08 Vîlceanu: Ciolacu comandă, Ciucă şi Bode se execută

Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu a declarat că între PSD și PNL nu există o relație de colaborare, ci de subordonare, în care Marcel Ciolacu ordonă iar Nicolae Ciucă și Lucian Bode „se execută”.

Declaraţiile au venit în contextul în care Ciolacu şi Ciucă au confirmat că poartă discuţii despre o alianţă PSD-PNL, pentru alegerile locale şi parlamentare din 2024.

„Nu pot să mă prefac că sunt surprins de ce se întâmplă. Până la urmă, de ce să mai ascunzi o relație de subordonare când ea este evidentă? Asta e, domnul Ciolacu comandă, domnul Ciucă și domnul Bode se execută. Se vede clar că nu există o relație de parteneriat aici, între PSD și PNL. Este o relație de subordonare. Cel mai mult câștigă AUR. După aceea, câteva interese pe care câțiva lideri le au. De exemplu, domnul Ciolacu ar da orice să vadă asta rezolvată și să îl susțină PNL pe el pentru prezidențiale. Dacă Ciucă îl va susține pe Ciolacu la prezidențiale, atunci și Ciolacu este obligat cumva față de obrazul domnului Ciucă să accepte că și domnul Ciucă trebuie să ia un mandat de deputat sau senator” a declarat, miercuri, la B1TV, fostul preşedinte PNL Gorj.

Vîlceanu crede că o parte dintre membrii PNL nu va accepta colaborarea cu PSD.

„O parte din PNL o va accepta. Nu înțeleg de ce, dar am văzut deja colegi care spun public că își doresc această alianță cu liste comune, precum primarul de la Suceava. Sunt și mulți alții care nu o vor accepta și vor pleca la un alt partid, care se luptă cu PSD. La Forța Dreptei, la PMP, la USR. Este clar că nu poate să fie o variantă pentru un liberal care se respectă AUR” a declarat deputatul.

Comment here