Ultima Ora

07:08 Simion susţine că useriştii i-au huiduit pe Ciucă şi Ciolacu

Liderul AUR, George Simion, susţine că simpatizanţii USR i-ar fi huiduit pe Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, marţi, la manifestările organizate la Iași de Ziua Unirii Principatelor.

„Într-adevăr, sunt niște asociații, nu sunt neomarxiste neapărat, sunt simpatizanții USR care au dat tonul. Scandările au venit din zona acestor asociații. Au dreptatea lor, au fost mințiți de Klaus Iohannis că se va face autostrada care va lega Moldova de Arad. M-au huiduit și pe mine, dar de asta suntem politicieni. Încă de la început, știind că vor veni oameni importanți din politica centrală și cea locală am rugat toți membrii și simpatizanții să nu huiduie. Majoritatea m-a ascultat, nu garantez pentru toți pentru că e o mare dezamăgire pentru populație”, a declarat George Simion la România TV.

Liderul AUR susține că a fost singurul lider politic care a dansat cu lumea prezentă, ceilalți sărind peste acest lucru.

„Nu, ei au sărit peste acest pas. Ce e diferit anul acesta – și-au creat niște garduri la garduri. Până acum era un singur gard care îi proteja pe politicieni, acum au fost două”, a adăugat Simion.

Comment here