Ultima Ora

07:08 Preşedintele PNL Braşov, de partea lui Orban

Adrian Veştea, preşedintele PNL Braşov, a anunţat, miercuri, că a semnat lista de susţinători ai moţiunii Orban. PNL Braşov este prima filială care anunţă oficial susţinerea moţiunii.

“O declar cu maximă deschidere: Ludovic Orban este cel pe care filiala Braşov – alături de mine şi toţi ceilalţi colegi (din filială – n.r.) – am decis să-l susţinem pentru conducerea PNL. Este o persoană extrem de implicată, Braşovul a beneficiat de un sprijin substanţial şi a fost unul dintre colegii neobosiţi, care, de-a lungul timpului, a sprijinit toate proiectele noastre din administraţia locală şi judeţeană”, a declarat, pentru AGERPRES, Adrian Veştea.

El a explicat, în discursul său de la tribuna Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Braşov, întrunit pentru alegerea conducerii filialei, motivele pentru care îl susţine pe Ludovic Orban.

“Este un liberal pur sânge şi, deşi a trăit perioade în care a fost marginalizat, pentru opoziţia sa la alianţa pasageră cu PSD, nu s-a plâns, nu s-a victimizat, nu a ieşit în presă cu scandaluri, cu acuze, cu dezvăluiri, nu a plecat, nu a trădat partidul, nu a renunţat o clipă la principiile liberale. (…) Sub preşedinţia sa, PNL a devenit cea mai importantă forţă politică a ţării. Şi-a asumat guvernarea în probabil cea mai grea perioadă a României de după cel de-al Doilea Război Mondial şi a făcut-o cu succes”, a spus liderul PNL Braşov.

Acesta i-a transmis, totodată, premierului Cîţu mesajul că se aşteaptă să nu existe “anumite sincope” în colaborarea dintre administraţia braşoveană şi guvernul actual.

“Aştept acelaşi suport din partea premierului liberal Florin Cîţu, pe care l-am sprijinit şi votat în forul statutar al partidului pentru a prelua funcţia de prim-ministru. Îl asigur cu toată onestitatea de respectul şi toată colegialitatea mea şi a colegilor mei liberali braşoveni”, a afirmat Veştea, manifestându-şi convingerea că Braşovul va primi în continuare bani pentru proiectele importante.

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, care a participat miercuri la conferinţa de alegeri a Organizaţiei PNL Braşov, le-a transmis liberalilor braşoveni că le garantează susţinerea pentru realizarea aeroportului, Sălii Polivalente şi a tronsoanelor de autostradă de legătură cu Ploieşti, Sibiu şi Bacău, precum şi a Spitalului Regional.

Comment here