Ultima Ora

07:07 Ilie Năstase, internat în spital cu Covid-19

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost internat în spital cu o formă uşoară a bolii Covid-19, a declarat, joi, soţia lui, Ioana Năstase.

„El este internet la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puţin imunitatea scăzută, că ştiţi că a avut probleme cu academia. De atunci a avut o stare, aşa, în care s-a simţit mai rău, s-a supărat. E o formă uşoră, atâta timp cât purtăm discuţii, este la aparate pentru a i se monitoriza toate cele, dar asta nu înseamnă că este ceva grav. Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă, nu m-am gândit (n.r. – nu ştie dacă se izolează cu el), să vedem ce spun medicii”, a spus Ioana Năstase, pentru Fanatik.

Năstase, în vârstă de 75 de ani, şi soţia lui au petrecut, recent, o vacanţă în Turcia. Ioana Năstase a adăugat că ea s-a testat de trei ori de când fostul lider ATP a aflat că a contractat virusul, iar testele au fost negative.

Ilie Năstase a avut un conflict cu naşul său de cununie, fostul fotbalist Ciprian Marica, cu privire la administrarea Bazei Sportive Voinţa.

Comment here