Ultima Ora

07:06 Romanescu, Bejinaru şi 8 consilieri PNL au semnat adeziunile la PSD

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, viceprimarul Bogdan Bejinaru şi 8 consilieri locali ai Partidului Naţional Liberal au semnat, miercuri, adeziunile la Partidul Social-Democrat.

„PSD Târgu-Jiu, o echipă performantă. Adeziunea la PSD a primarului municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a viceprimarului Bogdan Bejinaru, a încă opt consilieri locali din fostul PNL Târgu-Jiu și alte peste 300 de adeziuni au fost validate în cadrul Biroului Politic Municipal. Oficial, PSD Târgu-Jiu reunește oameni care formează cea mai performantă echipă politică din municipiu, care va duce la îndeplinire proiectele asumate în fața târgujienilor” a transmis deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj.

În tabăra social-democrată s-a înscris şi Nicolae Simionescu, tânărul în scaun cu rotile care este consilier al deputatului Gheorghe Pecingină. La începutul lunii, Simionescu şi-a anunţat demisia din Partidul Naţional Liberal, argumentând că nu este și nu va fi de acord niciodată cu alianța PNL-PSD, deoarece consideră că este „o jignire și o bătaie de joc profundă față de electoratul de dreapta din România”.

Comment here