Ultima Ora

07:06 PSD Gorj, acţiune de ecologizare la Bumbeşti-Jiu

Joi, de Ziua Pământului, PSD Gorj a organizat o amplă acțiune de ecologizare, la care au participat liderii organizației județene, alături de tineri social-democrați de la Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu, dar și membrii ai organizației PSD Bumbești-Jiu. S-a acționat în Zona Gării din Bumbești-Jiu, de unde au fost adunate zeci de saci de deșeuri.

Acțiunea face parte dintr-un proiect național al Partidului Social-Democrat, fiind organizate campanii de ecologizare în toate județele țării.

”Este o acțiune menită să marcheze determinarea și implicarea PSD în protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru comunități și pentru locuitori. Noi, cei de la PSD Gorj, am dorit să marcăm Ziua Pământului printr-o serie amplă de acțiuni pe parcursul câtorva zile, care au drept scop ajutarea mediului înconjurător. Au avut loc plantări de arbori la Brănești, alături de echipa PSD din localitate, iar astăzi am acționat în zona Bumbești-Jiu. Le mulțumesc colegilor mei pentru implicare și sunt convins că nu ne vom opri aici. Gorjul este un județ frumos, care trebuie să se mențină curat” a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Comment here