Ultima Ora

07:06 Parlamentarii PSD Gorj au semnat moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii

Parlamentari PSD i-au cerut, luni, demisia ministrului USR-PLUS al Sănătății, Vlad Voiculescu, la Parlamentul României, iar liderii partidului au depus o moțiune simplă, ca urmare a tragediei de la „Matei Balș”. Documentul a fost semnat şi de cei trei parlamentari social-democraţi de Gorj.

“Vlad Voiculescu, demisia! „Reușitele” sale, într-un mandat extrem de scurt, sunt: 4 incendii în spitale, soldate cu 9 victime și 0 (zero) responsabili. Cifrele acestea sunt mai mult decât suficiente pentru mine – am semnat moțiunea împotriva lui!” a notat, pe Facebook, deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj.

“În mandatul de o lună și o săptămână al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, au avut loc 4 incendii în spitale, soldate cu 9 victime. Dincolo de indignarea noastră, devine evidentă incapacitatea acestui om (care nu se află la primul mandat la Ministerul Sănătății) de a gestiona sistemul sanitar! În Opoziție fiind, PSD nu are altceva de făcut decât să depună o moțiune împotriva acestui ministru incompetent. Demisia, Vlad Voiculescu!” a transmis senatorul Cristinel Rujan.

“Demisia Vlad Voiculescu! Am semnat, azi, pentru moțiunea împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. 8 oameni au murit și nimeni nu își asumă nici o responsabilitate. Al doilea incendiu cu victime în timpul guvernărilor de dreapta. Și NIMENI responsabil. Internați să fie salvați de Covid, românii mor arși in spitalele din România. Demisia Vlad Voiculescu!” cere şi deputatul Claudiu Manta.

Comment here