Ultima Ora

07:06 Marcel Ciolacu: Stăm în casă, dar trebuie să şi mâncăm

Marcel Ciolacu a avut o intervenţie la România TV, miercuri seara, în care a comentat pe seama măsurilor luate de guvern în lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

Ciolacu a criticat guvernarea PNL și modul în care miniștrii liberali acționează în lupta cu coronavirusul. Liderul interimar al PSD a precizat că bugetarii au salariile mai mici cu 20%. Șeful Camerei Deputaților este de părere că liberalii încearcă „să acopere decesele de la Suceava” prin alte subiecte.

„Avem 1 milion de şomeri în România, dintre cei care au locuit aici şi au şi revenit 1 milion din afară. Avem, până acum, un deficit bugetar de 1,5%, ca să ştim spre ce ne îndreptăm, iar guvernul nu furnizează un plan coerent. La aproape o lună şi jumătate nu avem nimic, nicio măsură implementată. Daţi-mi un exemplu de firmă care şi-a suspendat dobânzile. În agricultură e dezastru, nimeni nu poate depune cerere pentru subvenţii”, a declarat Marcel Ciolacu.

”Sunt foarte multe dedesubturi care trebuie scoase la suprafață. Sunt lucruri care se vor afla. Nicio OUG nu este în vigoare, în momentul de față. Nefiind testări e normal ca oamenii să se teamă, să nu aibă încredere să meargă la serviciu. Grija celor de la PNL e să găsească subiecte care să acopere decesele de la Suceava. Stăm în casă, dar trebuie să și mâncăm. Bugetarilor li s-a diminuat salariul cu 20%, din cauza neprimirii sporurilor” a mai spus liderul PSD Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here