Ultima Ora

07:08 Administrația Trump ia în calcul RELAXAREA restricțiilor

Administraţia preşedintelui american Donald Trump are în vedere 1 mai ca dată-ţintă pentru relaxarea restricţiilor impuse în vederea limitării epidemiei cu noul coronavirus în SUA, a declarat, duminică, şeful Administraţiei Americane pentru Alimente şi Medicamente (FDA), Stephen Hahn. Acesta a avertizat totuşi că este prea devreme să se spună dacă va fi respectat acest target.

“Vedem lumina de la capătul tunelului”, a declarat Hahn pe ABC, adăugând că “siguranţa şi binele poporului american trebuie să aibă prioritate şi să determine deciziile luate”.

Curba “nu doar că s-a aplatizat, începe să dea înapoi”, a spus pe CNN şi dr. Anthony Fauci, epidemiologul şef al SUA, exprimându-şi speranţa că se va constata “un declin foarte clar şi, ulterior, ne putem gândi cum putem ţine (virusul) la distanţă şi să prevenim un reviriment”.

Administraţia preşedintelui Donald Trump a reluat dezbaterea privind o redeschidere neîntârziată a economiei, după ce un grafic realizat de o influentă universitate a redus previziunile de mortalitate la 60.000 până la 4 august, de la minim 100.000, cu menţinerea măsurilor de distanţare socială. Pe de altă parte, noi date guvernamentale au indicat o creştere a infecţiilor dacă ordinele de “rămâneţi acasă” ar fi ridicate după doar 30 de zile, potrivit unor proiecţii relatate iniţial de New York Times şi confirmate de un oficial din Ministerul Securităţii Interne al SUA.

Americanii din majoritatea statelor SUA şi-au petrecut duminica Paştelui catolic în izolare, în condiţiile în care cel mai recent bilanţ indica peste 20.500 de decese asociate cu noul coronavirus şi peste o jumătate de milion de contaminări.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here