Ultima Ora

07:05 Ministrul Energiei susţine că familia sa a primit amenințări

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat, marți, că a depus la dosarul privind plângerea penală împotriva copreședintelui AUR, George Simion, și mai multe amenințări primite pe pagina sa personală.

Popescu a precizat că, după incidentul de luni, din Parlament, au început să curgă injurii pe pagina sa, iar la pozele cu copiii au fost făcute tot felul de ameninţări.

”De ieri, de când s-a finalizat acest incident, curg injurii pe pagina proprie, personală, inclusiv la pozele cu copiii sunt tot felul de ameninţări, eu cred că se merge deja foarte departe. Ne uităm şi noi pe conturi şi vedem că sunt conturi false, cred că ar trebui aici lucrurile să fie mult mai mult cercetate, pentru că văd că este un sistem organizat şi trebuie lucrurile foarte bine cântărite”, a spus ministrul Energiei, marți seară, la Profit TV.

Virgil Popescu a precizat că era gata în urmă cu plângerea penală, când i-a arătat echipa de comunicare amenințările.

”Le-am trimis către avocaţi şi completăm plângerea penală şi cu acest aspect. Vreau ca lucrurile să reintre în normal şi vreau ca acest tip de presiune şi acest tip de comportament să înceteze, iar dacă un partid este organizat în aşa fel încât la un semn al liderului (…) vin ameninţări la adresa mea şi a familiei mele, asta înseamnă că lucrurile o iau pe o turnură foarte nelalocul ei şi lucrurile trebuie să înceteze”, a adăugat ministrul.

Întrebat dacă i-a fost teamă, ministrul a răspuns: ”Nu pot să spun că mi-e teamă. M-au sunat soţia, copiii, am simţit la soţie un oarecare tremur, le-am spus să stea liniştiţi că nu cred că se va ajunge la aşa ceva, dar de aceea vreau să depun plângere”.

Comment here