Ultima Ora

07:04 Record de bilete rezervate la expoziția Constantin Brâncuși de la Timişoara

Expozitia „Brâncuși: surse românești și perspective universale” a avut peste 45.000 de bilete rezervate, în prima lună de la deschidere. Vizitatorii au făcut coadă, miercuri dimineață, pentru a o putea vizita, la Muzeul Național de Artă Timișoara.

Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” poate fi vizitată gratuit în fiecare prima zi de miercuri din lună.

”Expoziția Brâncuși: la doar o lună de la deschidere, expoziția are deja peste 45.000 de bilete rezervate! Haide să descoperi și tu lucrări excepționale împrumutate de la Centre Pompidou din Paris, Tate din Londra, Fundația Guggenheim din Veneția, Muzeul Național de Artă al României și Muzeul de Artă Craiova, precum și din trei colecții particulare. Expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” este organizată de către Muzeul Național de Artă Timișoara, Fundația Art Encounters și Institut français de Roumanie à Timișoara, fiind finanțată de Consiliul Județean Timiș”, a transmis Consiliul Județean Timiș.

Evaluate la peste o jumătate de miliard de euro, operele de artă care compun expoziția ”Brâncuși: surse românești și perspective universale” de la Muzeul Național de Artă din Timișoara își așteaptă vizitatorii până la finalul lunii ianuarie 2024. Pot fi admirate piese precum „Sărutul”, „Măiastra”, „Pasărea în văzduh”, „Muzele”.

Comment here