Ultima Ora

07:04 AUR: România educată se transformă treptat în România conducătorilor plagiatori

Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis, după o nouă analiză, că teza de doctorat a ministrului Lucian Bode este „profund viciată”.

„Este o reconfirmare a faptului că ministrul de interne Lucian Bode a plagiat şi a minţit opinia publică din fotoliul de ministru al Afacerilor Interne. De câte dovezi mai are nevoie PNL pentru a-i retrage sprijinul politic şi a-l trimite acasă? De la premierul plagiator Ciucă nu avem nicio speranţă că îi va cere demisia, având în vedere că e într-o situaţie similară. Însă, conducerea PNL are obligaţia, cel puţin morală, să îl retragă din Guvern”, arată Alianţa pentru Unirea Românilor într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii AUR susţin că Lucian Bode trebuie să plece din Guvernul României cât mai rapid.

„Orice zi în care rămâne în funcţie reprezintă o sfidare a românilor, dar mai ales a mediului academic din ţara noastră. Bode este încă unul dintre reprezentanţii vechii clase politice care pătează imaginea învăţământului românesc. România educată a lui Klaus Iohannis se transformă treptat în România conducătorilor plagiatori!”, mai indică sursa citată.

Comment here