Ultima Ora

09:29 Ministrul Sănătăţii: Nu sunt mulţumit de DSP-uri

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică şi consideră că la Ministerul Sănătăţii trebuie construită o echipă „puternică”.

„Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe(…). La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus ministrul la Digi 24.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care sunt numiţi managerii de spitale, Vlad Voiculescu a răspuns: „Nu este în regulă, dacă mă întrebaţi. Am cerut o situaţie”.

Comment here