Ultima Ora

07:02 Maşină blocată în mlaştina din carieră. Minerii, obligaţi să iasă pe turelă

Marţi, în ziua în care a avut loc tragicul accident de la Cariera Jilţ Sud, o maşină a rămas blocată în mlaştina din carieră iar minerii au fost nevoiţi să iasă pe turelă.

„Aveţi grijă să nu alunecaţi! Nu se poate aşa ceva!” se aude dintr-o filmare făcută publică de deputatul USR Radu Miruţă.

„Accidentul tragic de la Jilţ nu este o excepţie, aşa cum încearcă fals să ne convingă politicul din conducerea CEO. În aceeaşi zi, câteva ore mai devreme, tot la Jilț, oameni dintr-o altă maşină blocată în noroiul până la cabină, au ieşit pe turelă. Pentru că aceasta este starea de fapt în fiecare zi. Lista neregulilor încuviinţate la CEO nu doar că este lungă, dar este şi ţinută sub preş ca o ţară întreagă să nu afle cât de incompetenţi şi cinici sunt Virgil Popescu şi colegii dumnealui de partid ”instalatori la robineţii cu bani ai CEO”. Până când nu se va scoate mafia politică afară din CEO şi lăsaţi specialiştii să decidă, CEO va fi un loc în care oamenii merg la serviciu neavând alternativă, dar nu vor mai fi siguri că se întorc acasă” a declarat Miruţă.

Comment here