Ultima Ora

07:02 Elena Lasconi s-a retras de pe lista pentru europarlamentare. Anunţul USR

Biroul Naţional al USR a luat act, duminică seara, de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat formaţiunea într-un comunicat.

”Biroul Naţional al USR a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare. Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin din partea USR pentru a face, în continuare, performanţă în administraţie. Lasconi a intrat în politică pentru a construi străzi, şcoli, spitale, comunităţi şi va continua să facă asta la Câmpulung, susţinută de USR. Colega noastră s-a retras din dorinţa de a nu afecta campania pentru alegerile europarlamentare, pentru a nu permite ca o serie de discuţii apărute în spaţiul public să mute atenţia de la problemele cu care România se confruntă. USR îşi reafirmă susţinerea pentru principiile şi valorile liberale pentru care luptă atât în România, cât şi în Europa”, a transmis USR.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională. Ea a fost criticată atât de foşti colegi aflaţi acum la REPER, cât şi de colega sa de partid, Clotilde Armand. Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat ”în şoc şi absolut dezgustată”, afirmând: ”Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi, din acest motiv, nu o mai susţin pe mama din acest moment”.

Comment here